Start med at koge nudlerne i saltet vand i ca 4-5 min, til de er al dente.
Kom misoen op i en lille skål, og pisk den sammen med en skefuld vand eller to, blot så den bliver lidt mere lind.
Når nudlerne er møre, vender du dem sammen med misoen, og smager til med salt.
Skyl grønkålen grundigt, og rib den af stilkene. Snit bladene igennem et par gange med en kniv.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Tag nødderne af panden, tilsæt lidt olie og steg grønkålen 3-4 min, til den har taget lidt farve og er faldet en smule sammen. Kom nødder og kål op i en skål, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Skyl squashen og snit den i tynde strimler - bland dem med kålen.
Rens svampene, skær dem i mundrette stykker, og steg dem på panden fra før i en smule olie. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Glaskålen skrælles og skæres i små tern. Vend ternene med masser af limesaft og fintrevet skal.
Anret nudlerne i bunden af en tallerken, og kom grønkål, syrlig glaskål og svampe ovenpå. Spis gerne med pinde, hvis du har.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()