Skær pølserne i tynde skiver, finthak løget og skyl og halvér tomaterne. Skær courgetten i små tern og hak basilikum groft (gem lidt til pynt).
Kom pastaen i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt tomatsaucen + 4 dl vand pr. pose spaghetti og herefter pølse, løg, tomat, courgette og basilikum (gem gerne lidt til pynt). Krydr med salt og peber, og tilsæt lidt god olivenolie. Bring gryden i kog under låg ved middelhøj varme og lad det koge i 10-12 minutter. Rør i gryden undervejs og tilsæt evt. en smule vand, hvis pastaen virker tør. Sluk for blusset og smag til med salt og peber. Vend rundt med 3/4 af den revne ost - drys den sidste 1/4 på toppen - og lad retten sætte sig et par minutter under låg, før den serveres.
Pynt med det sidste basilikum og sæt gryden på bordet - og værsgo!
Kundekommentarer ()