0
One pot linguini med pepperoni/fennikelpølse fra Bodebjerg

One pot linguini med pepperoni/fennikelpølse fra Bodebjerg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pepperoni/fennikelpølse fra Bodebjergløgsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailgrøn courgettebasilikum
1 min.
Forberedelse:

Skær pølserne i tynde skiver, finthak løget og skyl og halvér tomaterne. Skær courgetten i små tern og hak basilikum groft (gem lidt til pynt).

linguineSkagenfood tomatsugorevet ost
10 min.
One pot pasta:

Kom pastaen i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt tomatsaucen + 4 dl vand pr. pose spaghetti og herefter pølse, løg, tomat, courgette og basilikum (gem gerne lidt til pynt). Krydr med salt og peber, og tilsæt lidt god olivenolie. Bring gryden i kog under låg ved middelhøj varme og lad det koge i 10-12 minutter. Rør i gryden undervejs og tilsæt evt. en smule vand, hvis pastaen virker tør. Sluk for blusset og smag til med salt og peber. Vend rundt med 3/4 af den revne ost - drys den sidste 1/4 på toppen - og lad retten sætte sig et par minutter under låg, før den serveres.

25 min.
Anretning:

Pynt med det sidste basilikum og sæt gryden på bordet - og værsgo! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?