0
One pot linguini med pepperoni/fennikelpølse fra Bodebjerg

One pot linguini med pepperoni/fennikelpølse fra Bodebjerg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pepperoni/fennikelpølse fra Bodebjergløgsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailgrøn courgettebasilikum
1 min.
Forberedelse:

Skær pølserne i tynde skiver, finthak løget og skyl og halvér tomaterne. Skær courgetten i små tern og hak basilikum groft (gem lidt til pynt).

linguineSkagenfood tomatsugorevet ost
10 min.
One pot pasta:

Kom pastaen i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt tomatsaucen + 4 dl vand pr. pose spaghetti og herefter pølse, løg, tomat, courgette og basilikum (gem gerne lidt til pynt). Krydr med salt og peber, og tilsæt lidt god olivenolie. Bring gryden i kog under låg ved middelhøj varme og lad det koge i 10-12 minutter. Rør i gryden undervejs og tilsæt evt. en smule vand, hvis pastaen virker tør. Sluk for blusset og smag til med salt og peber. Vend rundt med 3/4 af den revne ost - drys den sidste 1/4 på toppen - og lad retten sætte sig et par minutter under låg, før den serveres.

25 min.
Anretning:

Pynt med det sidste basilikum og sæt gryden på bordet - og værsgo! 

Bonusinfo

PRODUCERET AF FAMILIEN SGAMBARO

Linguine betyder ”små tunger” på italiensk, og er en klassisk pastatype som egner sig rigtig godt til vongole og blåmuslinger eller bare som de er, med lidt olie, salt og peber samt friskrevet parmesan. Denne smagfulde linguine er udviklet i tæt samarbejde med Signor Sgambaro fra Veneto.

Durumhveden mølles unikt for Il Fornaio i Sgambaros egen mølle. Faktisk mølles durum kernerne hele 6 gange, for at opnå det ønskede resultat. Kun en mindre del af hvedens hårde klid frasorteres. Pastaen presses i bronzeforme og tørres nænsomt.

Med denne unikke process skabes en 50% fuldkornspasta, der både er smagfuld samt bevarer tekstur og smag fra hele durumhveden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?