Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Start med at skylle squash, aubergine og rucola. Skær squash og aubergine i grove tern, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen. Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 20 min., til de har taget godt med farve og er møre. Læg også hvidløgsfedene på bagepladen uden at pille dem. De skal bage i ca. 15 min., til de er møre uden at branke.
Dræn kikærterne for vand, vend dem med lidt olie og krydr dem med salt. Bag dem på en bageplade i ovnen i ca. 20 min., til de er sprøde.
Tag hvidløgsfedene ud af ovne,n når de er møre. Fjern skrællen, og mos dem grundigt med en gaffel. Vend hvidløg sammen med yoghurt, og smag til med lidt salt.
Skær tomaterne i halve eller kvarte alt efter størrelse.
Lun pitabrødene i bunden af ovnen i ca. 5 min.
Anret pita ved bordet med bagt grønt, sprøde kikærter, rucola, tomat og hvidløgsyoghurt.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()