Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem i små tern. Vend kartoflerne med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen og læg dem på den ene halvdel af en bageplade.
Skyl og skær tomaterne ud i kvarte, og læg dem på den anden side af bagepladen. Krydr med lidt salt.
Bag til kartoflerne er møre i ca. 20 min.
Skræl løgene, og snit dem papirstyndt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv. Vend herefter persilleblade, -stilke og rødløg sammen med et par dråber lys eddike eller citronsaft.
Pluk salaten ud i mundrette blade, og skyl dem grundigt.
Lun brødene i ovnen i 3-5 min.
Anret pitabrødene ved bordet med kartofler, tomater, salat og rødløgssalat.
Slut af med lidt yoghurt.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()