0
Pita med krydrede kartofler, rødløgsalat og yoghurt

Pita med krydrede kartofler, rødløgsalat og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflertomaterchipotlesauce krydderi
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem i små tern. Vend kartoflerne med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen og læg dem på den ene halvdel af en bageplade.

Skyl og skær tomaterne ud i kvarte, og læg dem på den anden side af bagepladen. Krydr med lidt salt.

Bag til kartoflerne er møre i ca. 20 min.

bredbladet persillerødløg
10 min.
Rødløgssalat

Skræl løgene, og snit dem papirstyndt med en skarp kniv eller på et mandolinjern.

Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv. Vend herefter persilleblade, -stilke og rødløg sammen med et par dråber lys eddike eller citronsaft.

salat
20 min.
Salat

Pluk salaten ud i mundrette blade, og skyl dem grundigt.

store pita / somun
22 min.
Pitabrød

Lun brødene i ovnen i 3-5 min.

yoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Anret pitabrødene ved bordet med kartofler, tomater, salat og rødløgssalat.

Slut af med lidt yoghurt.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?