Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen i god tid, på 230-250 grader varmluft og sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.
Pluk svampene ud i strimler, og skær det almindelige løg i tynde ringe.
Rul dejen tyndt ud på et let melet bord.
Fordel en god skefuld mascarpone rundt på dejen. Kom svampe og løgringe rundt, og kom lidt olivenolie ovenpå. Krydr med salt og groftkværnet sort peber. Riv osten fint over pizzaen til sidst. Bag i ovnen ca. 5-15 min. afhængig af ovn, til pizzaen er flot gylden og gennembagt.
Kom rucola op i en skål. Snit pæren i tynde skiver og skalotteløget i papirstynde ringe, og kom begge dele op i skålen til rucola.
Riv citronen fint, og gem den revne skal til senere. Vend rucolasalaten med lidt citronsaft og et par dråber olivenolie. Krydr med lidt groftkværnet sort peber.
Drys citronskal over pizzaen, når den kommer ud af ovnen, og servér ved bordet med salaten i portionsskåle.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Himmelbjergost er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne utrolig fine faste ost. De lokale økologiske landmænd gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav om høj mælkekvalitet. Køerne går frit langs Himmelbjerget rod, hvor der er en meget frodig natur. Mælken holdes i separate tanke og føres skånsomt ind i de små ostekar på kun 1000 liter, hvor osteprocessen foregår, hvorefter den presses nænsomt i de gamle osteforme. Osten modnes i 12-16 mdr. på GRAND fromages Affinageri. Osten er fast med fine toner af karamel, brændte mandel og er fint afrundet med en let syre.
Kundekommentarer ()