Start med at tænde ovnen på 250 grader varmluft. Sæt gerne en pizzasten ind i ovnen, hvis du har en. Alternativt kan du bruge en flad bageplade vendt med bunden opad.
Pluk østershattene ud i strimler.
Skyl asparges, og kasser nederste 3-4 cm. Skær aspargeserne i mundrette stykker. Kom dem op i en skål, og tilsæt et par dråber olivenolie, godt med fintrevet citronskal og lidt citronsaft. Krydr med chipotle krydderiet.
Rul pizzadejen tyndt ud på et godt melet bord.
Fordel lidt hakket tomat og østershatte på pizzaen. Pluk med fingrene stykker af mozzarellaen, og kom dem på pizzaen. Dryp nogle dråber olivenolie over, og krydr med lidt salt.
Bag i ovnen, til pizzaen har taget godt med farve. Brug evt. lidt grill til sidst, men pas på at osten ikke bruner.
Anret pizzaerne på bordet, og slut af med at komme marinerede asparges over.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()