0
Røget makrel med jordskokker, æble, romaine og æg

Røget makrel med jordskokker, æble, romaine og æg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Makrel: Knæk hovedet af fisken og træk skindet af. Del fisken i to fileter. Fjern alle ben og pluk kødet i mindre stykker.

Æg: Kog æggene smilende i 6,5 minutter - køl dem lidt ned, pil, halvér og krydr med salt og peber.

Salat: Fjern de yderste blade og del romainesalaten på langs - skyl i rigeligt koldt vand og dræn vandet fra.

Jordskokker og æbler: Skyld og soigner æbler og jordskokker og skær dem i tynde skiver - gerne på et mandolinjern - lad dem ligge i iskoldt vand i 10 minutter - dræn vandet fra.

Anretning: Kom et halvt romainesalathoved på en kold tallerken - drys med plukket makrelkød, æbler og rå jordskokker samt 3 halve krydrede æg. Hæld til sidst yoghurt over retten og krydr med groftkværnet sort peber. Server med boller, der er lunede i en 180 grader varm ovn i 4-5 minutter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?