Makrel: Knæk hovedet af fisken og træk skindet af. Del fisken i to fileter. Fjern alle ben og pluk kødet i mindre stykker.
Æg: Kog æggene smilende i 6,5 minutter - køl dem lidt ned, pil, halvér og krydr med salt og peber.
Salat: Fjern de yderste blade og del romainesalaten på langs - skyl i rigeligt koldt vand og dræn vandet fra.
Jordskokker og æbler: Skyld og soigner æbler og jordskokker og skær dem i tynde skiver - gerne på et mandolinjern - lad dem ligge i iskoldt vand i 10 minutter - dræn vandet fra.
Anretning: Kom et halvt romainesalathoved på en kold tallerken - drys med plukket makrelkød, æbler og rå jordskokker samt 3 halve krydrede æg. Hæld til sidst yoghurt over retten og krydr med groftkværnet sort peber. Server med boller, der er lunede i en 180 grader varm ovn i 4-5 minutter.
Kommentarer og forslag til opskriften