0

Skindstegt kyllingebryst med hvide asparges, sennepsvinaigrette, nye kartofler og brøndkarse

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kyllingebryst: Brun kødstykkerne med skindsiden nedad på en mediumvarm pande i lidt neutral olie. Når skindet er sprødt og gyldent vendes kødet og brunes kort tid på den anden side. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i en 200 grader forvarm ovn i 6-8 min. Lad dem trække lunt i 4-5 min. før de serveres.

Nye kartofler: Skrab/skrub de nye kartofler og kog dem i vand med salt i 8 min. Dræn vandet fra og lad dem dampe af i 10 min. i et dørslag.

Asparges: Fjern de træede ender på de hvide asparges ved at brække dem af. Skræl dem fra hovedenden mod roden og skær derefter hver asparges i 2 stykker.

Stegte asparges og kartofler: Brug panden hvorpå du stegte kødet - kom smør på og steg kartofler og asparges gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber.

Sennepsvinaigrette: Rør sennep og citronsaft sammen - pisk dobbelt mængde af din bedste olivenolie deri.

Anretning: Som vist på billedet - drysset med skyllet og tørret brøndkarse og overhældt med sennepsvinaigretten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?