Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær tomater og squash i ca. 0,5 cm tykke skiver, og snit hvidløget i helt tynde skiver.
Rul dejen helt tyndt ud på et let melet bord. Fordel squash, tomat og hvidløg som på billedet. Krydr med salt, peber og lidt olivenolie.
Bag i ovnen ca. 25 min., til den er gylden.
Kog linserne ca. 15 min. i en kasserolle i rigeligt vand med lidt salt.
Skær paraguayos i mundrette bidder, og pluk oregano ud i blade.
Dræn linserne i en sigte, og skyl dem kort med lidt koldt vand.
Kom dem op i en skål sammen med fersken og oreganoblade. Vend det hele rundt, og smag til med et par dråber olivenolie, lidt eddike, salt og peber. Anret det i portionsskåle, så det passer til det antal, du laver mad til.
Når tærten kommer ud af ovnen, kommer du et par skefulde ricotta på, og serverer ved bordet sammen med små portionsskåle med linsesalaten.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()