Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom bulgur i en gryde med rigeligt koldt vand med salt. Kog bulguren i 3-4 min. Kog ærterne med det sidste minut. Kom bulgur og ærter op i en sigte, og lad dem dryppe af. Vend derefter bulgur og ærter op i en skål, og tilsæt citronsaft, god olivenolie, salt og peber. Rør let rundt, og lad bulguren hvile lunt, til den skal spises.
Rist mandlerne på en tør pande, til de er gyldne. Hak dem groft.
Som vist på billedet drysset med de ristede mandler og brøndkarse.
Kundekommentarer ()