0
Sprød kulmule i thai-kokoskarry med spidskål og ærter

Sprød kulmule i thai-kokoskarry med spidskål og ærter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
kulmulespidskållimeris
1 min.
Klargøring

Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.

Fisken skæres ud i portionsstykker, og skindsiden duppes tør.

Spidskålet soigneres, og snittes fint. Du skal bruge omkring 1/5 spidskål pr. person.

Limefrugten skylles, og skallen rives fint.

ærter, frostspidskållimekokosmælkrød thai karrypasteoliesalt & peberlidt sukker
10 min.
Grøntsager

Spidskålet steges ved hård varme i en smule olie.
Karrypastaen tilsættes. Den er stærk, så start evt. med at bruge halvdelen, og smag til med resten senere.

Tilsæt kokosmælken, og lad retten koge igennem.

Ærterne tilsættes, og varmes igennem.

Grøntsagerne smages til med limesaft, limeskal, sukker, salt og peber.  

kulmule
20 min.
Fisk

Fisken steges på skindsiden, til den er sprød. Vend fisken om, og lad den "kysse" panden et minuts tid, så er den færdig.

30 min.
Anretning

Grøntsagerne serveres sammen med risene og den sprøde fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften