0
Sprød kuller på ærter Française med bacon og salater

Sprød kuller på ærter Française med bacon og salater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Ærter Française er en rigtig forårsbebuder: irgrønne, sprøde ærter og knasende salat sammen med saltet, røget bacon og søde løg.  

Allergener:
Kuller, Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
romainesalatløgsmå kartoflerhvedemel
1 min.
Klargøring af grønt og fisk

Kartoflerne skrubbes, og sættes over at koge i godt saltet vand.  

Salaten skylles, og skæres i fine strimler. Løgene pilles, deles i kvarte, og snittes i fine splitter/skiver.

Fisken duppes tør, og vendes i mel. Lad fisken ligge og trække på en rist eller lignende, til den skal steges.

 

ærter, frostromainesalatløgbacon i tern
15 min.
Ærter Française

Baconen steges i en smule olie i en stor pande.
Når baconen er næsten sprød, hældes løgene ned i panden, og steger stille og roligt, til de er møre.

Ærterne hældes ned til løg og bacon på panden. 
Lad ærterne få varmen, og vend så salaten ned i blandingen. Salaten skal bare lige blive gennemvarm. 
Smag til med salt og peber, og hæld grøntsagerne over på et serveringsfad. 
Panden tørres af med køkkenrulle.

30 min.
Anretning

Fisken steges i smør ved medium-høj varme på panden, krydres med salt og peber, og lægges ovenpå grøntsagerne på fadet.

Hvis man har lyst, kan man smelte lidt ekstra smør på fiskepanden, og give det til som smørsovs.

Fadet sættes på bordet.

~Velbekomme ~

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?