Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt sorghum over at koge i ca. 15 min. i rigeligt vand med et skud salt.
Skær svampene i tykke skiver, og forårsløgene i 3-4 cm. lange stykker.
Sæt en pande eller wok over ved høj varme, og steg svampene i en smule olie i 3-4 min., til de er møre, og har taget farve. Tilsæt så currypasten til panden, og lad den stege med et minut eller to. Kom kokosmælken op i panden sammen med forårsløgene, og lad retten simre i 3-4 min.
Skær radiserne ud i kvarte, og hak korianderen groft med en kniv - både stilke og blade.
Smag curryen til med masser af limesaft, salt og evt. soya, hvis du har. Anret sorghum i en dyb tallerken, og hæld curryen over. Drys med koriander og rå radiser.
Sorghum er en græsart, der oprindeligt stammer fra Centralafrika. Den er den vigtigste kornsort til menneskeføde i store dele af Afrika og Asien, blandt andet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder. Sorghum har et højt indhold af mineraler. Hel sorghum spises som ris eller anvendes til grød. Det kan også poppes på samme måde som popcornmajs.
Kundekommentarer ()