0
Tartelet med svampesauce, kartofler og persille

Tartelet med svampesauce, kartofler og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerpersilleportobellosvampehjertesalat
1 min.
Klargør grøntsagerne

Skær svampene ud i ca. 1 cm tykke strimler, og kartoflerne i kvarte. Hak persillen fint med en kniv - både stilke og blade.

Pluk hjertesalaten ud i blade, og skær bladene i mundrette stykker.

Kom kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog i ca. 15 min., til de er møre.

svampe sovsportobellosvampe
10 min.
Lav svampesaucen

Varm en pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg svampene i 2-3 min., til de har taget lidt farve, og er blevet møre. Skru så ned på lavt blus, tilsæt svampesovsen til panden, og lad den koge op.

rødt æble
15 min.
Skær æblet

Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.

tarteletter
20 min.
Lun tarteletterne

Lun tarteletterne på en brødrister i 3-4 min.

30 min.
Anretning

Anret de drænede kartofler og salatblade i de lune tarteletskaller. Hæld sovsen ned i, og drys med æbler og persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?