Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær svampene ud i ca. 1 cm tykke strimler, og kartoflerne i kvarte. Hak persillen fint med en kniv - både stilke og blade.
Pluk hjertesalaten ud i blade, og skær bladene i mundrette stykker.
Kom kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog i ca. 15 min., til de er møre.
Varm en pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg svampene i 2-3 min., til de har taget lidt farve, og er blevet møre. Skru så ned på lavt blus, tilsæt svampesovsen til panden, og lad den koge op.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
Lun tarteletterne på en brødrister i 3-4 min.
Anret de drænede kartofler og salatblade i de lune tarteletskaller. Hæld sovsen ned i, og drys med æbler og persille.
Kommentarer og forslag til opskriften