0
Tartelet med svampesauce, kartofler og løvstikke

Tartelet med svampesauce, kartofler og løvstikke

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartoflerløvstikkeportobellosvampehjertesalater
1 min.
Klargør grøntsagerne

Start med at skylle grønsagerne. Skær svampene ud i ca. 1 cm tykke strimler. Skær kartoflerne i kvarte. Hak løvstikken fint med en kniv - både stilke og blade.

Pluk hjertesalaten ud i blade, og skær bladene i mundrette stykker.

Kom kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog i ca. 15 min., til de er møre.

svampe sovsportobellosvampe
10 min.
Lav svampesaucen

Varm en pande op ved mellemhøje varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg svampene i 2-3 min., til de har taget lidt farve og er blevet møre. Skru så ned på lavt blus, tilsæt svampesovsen til panden, og lad den koge op.

rødt æble
15 min.
Skær æblet

Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.

tarteletter
20 min.
Lun tarteletterne

Lun tarteletterne på en brødrister i 3-4 min.

30 min.
Anretning

Anret de drænede kartofler og salatblade i de lune tarteletskaller. Hæld sovsen ned i og drys med æbler og løvstikke.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?