Start med at skylle grønsagerne. Skær svampene ud i ca. 1 cm tykke strimler. Skær kartoflerne i kvarte. Hak løvstikken fint med en kniv - både stilke og blade.
Pluk hjertesalaten ud i blade, og skær bladene i mundrette stykker.
Kom kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog i ca. 15 min., til de er møre.
Varm en pande op ved mellemhøje varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg svampene i 2-3 min., til de har taget lidt farve og er blevet møre. Skru så ned på lavt blus, tilsæt svampesovsen til panden, og lad den koge op.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
Lun tarteletterne på en brødrister i 3-4 min.
Anret de drænede kartofler og salatblade i de lune tarteletskaller. Hæld sovsen ned i og drys med æbler og løvstikke.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()