0
Thai beef med rød peber, peanuts og ris
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
oksekød i tynde wokskiverrød peberfrugtsquashGrøn thai-karry sovspeanutsris
  1. Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.

  2. Peberfrugten skæres i tynde strimler.

  3. Squashen skæres også i tynde strimler.

  4. Kødet duppes tørt, og vendes i olie.

  5. Varm en wok eller en stor pande op, og rist peanuts, til de bliver gyldne.  Tag dem op, og hak dem groft.

  6. Wokken varmes op igen.  Peberfrugterne steges, og lægges over på en tallerken.
    Squashene steges, og kommes over til peberfrugterne.

  7. Kødet steges lynhurtigt, og grøntsagerne kommes ned til kødet sammen med thaisaucen.
    Varm godt igennem.
30 min.

Servér kødet i saucen over risene og drys med peanuts. Smag til med salt og peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?