0
Tikka curry med kylling, jordskokker, palmekål & ristede jordnødder

Tikka curry med kylling, jordskokker, palmekål & ristede jordnødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Thai
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

ris, basmati
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

Hakket kyllingtikka masala curry pastekokosmælknam pla (fiskesauce)gulerødderjordskokkerpalmekål
2 min.
Tikka curry:

Soigner kålen, og snit den, så fint du kan. Skræl gulerødder og jordskokker, og skær dem i tern. Rist gulerødder og jordskokker af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt kyllingekødet, og rist igennem, til det er godt brunet af. Tilsæt karrypastaen, og rist igennem et par minutter. Lad det hele simre under låg i 10 min. sammen med kokosmælken, og lad saucen koge, indtil den er cremet. Vend kålen i, og kog igennem i 1-2 min. Smag retten til med salt, sukker, fishsauce og limesaft.

peanutskoriander
20 min.
Koriander og peanuts:

Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.

35 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys med de hakkede peanuts og koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?