0
Tikka med oksekød kartofler og spinat
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skyl alle grønsager. Skræl alle kartoflerne, og skær dem i små tern. Kom dem i koldt vand i ca. 5 min. Dræn vandet fra, og tør dem på et stykke køkkenrulle. Skræl løget, og skær det i små stykker. Skær peberfrugten i mundrette stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl spinaten, og slyng den tør i en salatslynge.
  2. Kom sous vide kødet og al fonden derfra i en gryde. Kog det op sammen med tikka masala pastaen samt kokosmælk. Tilsæt peberfrugt og gulerødder, og kog i 5-8 minutter. Smag saucen til med salt, peber og lidt sukker.
  3. Steg kartofler og finthakket løg på en pande i godt med smør og olivenolie, til de er møre. Krydr med salt og peber. Når kartoflerne er møre, tilsættes skyllet og tørret spinat, som vendes rundt deri i 30 sekunder.
Anretning

Kom spinat og kartofler i den ene side og tikka i den anden side af tallerkenen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?