Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær agurk og tomater i grove firkanter. Snit rødløget super fint med en skarp kniv.
Snit chilien i tynde strimler og kasser kernerne.
Kom agurk, rødløg, chili og tomater op i en skål, og krydr godt med lidt salt, friskkværnet sort peber, lidt olivenolie og lidt lys eddike. Bemærk, du kan selv styre mængden af chili, men husk at lidt spice klæder retten meget, så vær ikke for nærig.
Pluk salaten ud i blade, og skær dem i mundrette stykker.
Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister.
Dræn kikærterne, og vend dem i en skål med oregano, salatbladene, lidt salt og lidt olivenolie.
Anret kikærter, salatblade og en god klat ricotta i bunden af en dyb tallerken. Husk at krydre osten med lidt salt og friskkværnet peber. Kom tomatsalaten ovenpå.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()