Bulguren hældes op i en varmefast skål sammen med et nip salt og 2 spsk olivenolie pr. pose bulgur.
Hæld spilkogende vand over bulguren, til det dækker bulguren med 3-4 cm. Lad bulguren stå og trække under låg i 15-20 min., til den er al dente.
Fisken deles i portionsstykker, og saltes let på begge sider.
Tomaterne skylles, og deles på den lange led.
Spinaten skylles grundigt, og slynges tør.
Løgene pilles, og skæres i tynde splitter.
Ovnen tændes på 175 grader varmluft.
Løgene sauteres gyldne og møre i olivenolie i en dyb pande, der kan rumme både grøntsager og fisk, og som kan gå i ovnen.
Løgene tages op, og der skrues op for panden.
Når panden er rygende varm, tilsættes en smule olie, efterfulgt af tomaterne.
Lad tomaterne stege, til de begynder at få mørkebrune kanter, og tilsæt så onion bhaji-krydderiet efterfulgt af spinaten.
NB: Onion bhaji-krydderiet er stærkt. Start evt. med at bruge halvdelen, og smag til med resten til sidst.
Når spinaten lige er faldet sammen, tilsættes kokosmælk og løg.
Lad saucen koge op, og smag til med salt, peber og evt. chilisauce.
Fisken trykkes forsigtigt ned i saucen, der dryppes godt med olivenolie.
Læg et låg på panden, og lad retten dampe lige så stille på laveste blus, til fisken skilles ad i saftige flager, når du stikker en gaffel i den. Det tager 5-7 min., alt efter hvor mange du laver mad til, og hvor varm din pande er.
Eventuelt overskydende vand hældes fra bulguren. Den "fluffes" forsigtigt op med et par gafler, og smages til med salt og peber.
Fiskepanden sættes på bordet sammen med bulguren og evt. god chiliolie.
~Velbekomme~
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()