2 gange om ugen

Du har valgt 2 gange om ugen

Antal personer
2
4
Antal dage
2
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 45 kr. pr. kuvert
Fra 292 kr.
Inkl. gratis fragt
2 gange om ugen, FiskeKasser

2 gange om ugen giver mulighed for 2 måltider fisk om ugen, så du får den anbefalede mængde ifølge Sundhedsstyrelsen. De 2 slags fisk kan fint holde sig ferske i 2-3 dage, blot du sikrer en korrekt opbevaring. 2 gange om ugen er en kombination af de fisketyper, der kommer i basis og luksus.

Se pakkens indhold nedenfor ↓ 

Lille 2 gange om ugen indeholder 2 x ca. 400 g, mens Stor 2 gange om ugen indeholder 2 x ca. 600 g.

Der medfølger altid to aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Uge 17

Langefilet uden skind (Molva molva)

Skærising/rødspættefilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus/Pleuronectes platessa<9

Uge 18

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius) / Hvillingfilet med skind (Merlangius merlangus)

Kassen indeholder

Lille 2 gange om ugen indeholder 2 x ca. 400 g, mens Stor 2 gange om ugen indeholder 2 x ca. 600 g.

Der medfølger altid to aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Spis mere fisk

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Ugens indhold

Uge 17

Langefilet uden skind (Molva molva)

Skærising/rødspættefilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus/Pleuronectes platessa<9

Uge 18

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius) / Hvillingfilet med skind (Merlangius merlangus)