0

LuksusPLUS

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
4
Antal dage
1

Her bliver du opgraderet. Pakken indeholder således de lidt dyrere fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr.

Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 64 kr. pr. kuvert
Fra 188 kr.
Inkl. fragt
LuksusPLUS, FiskeKasser

LuksusPLUS pakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr. Når sæsonen er bedst kan kassen også indeholde hele flåede rødspætter, skærisinger eller rødtunger.

I LuksusPLUS pakken veksles der mellem rødtunge, kulmule, havkat, havtaske, skærising, kuller, lange, torsk og fond til fiske-/hummersuppe m.m.

Specialiteterne i løbet af sæsonen kan være jomfruhummer, krabbekløer, kammuslinger, frisk torskerogn, frisk stenbiderrogn, varmrøget laks, varmrøget makrel m.m.

Se pakkens indhold nedenfor ↓

Mini LuksusPLUS = ca. 400 g (og evt. en ekstra ting som plus)

LuksusPLUS = ca. 600 g (og evt. en ekstra ting som plus)

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Uge 28

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Jomfruhummere (Nephrops norvegicus)

Jomfruhummere (Nephrops norvegicus)

Uge 29

Lange loins uden skind (Molva molva)

Lange loins uden skind (Molva molva)

0

Kassen indeholder

Mini LuksusPLUS = ca. 400 g (og evt. en ekstra ting som plus)

LuksusPLUS = ca. 600 g (og evt. en ekstra ting som plus)

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Spis mere fisk

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Ugens indhold

Uge 28

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Jomfruhummere (Nephrops norvegicus)

Jomfruhummere (Nephrops norvegicus)

Uge 29

Lange loins uden skind (Molva molva)

Lange loins uden skind (Molva molva)

0