0

Basis + Øko laks

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
4
Antal dage
2

De velkendte danske spisefisk + øko laks. Der veksles mellem kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug m.fl.

Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 42 kr. pr. kuvert
Fra 271 kr.
Inkl. fragt
Basis + Øko laks, FiskeKasser

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk. Pakken indeholder fisk fra Basis og vores førsteklasses øko laksefileter med skind. Indeholder basis i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Se pakkens indhold nedenfor ↓

Mini Basis + Øko laks = ca. 400 g Basis + ca. 450 g øko laks

Basis + Øko laks = ca. 600 g Basis + ca. 600 g øko laks

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Uge 28

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 29

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Kassen indeholder

Mini Basis + Øko laks = ca. 400 g Basis + ca. 450 g øko laks

Basis + Øko laks = ca. 600 g Basis + ca. 600 g øko laks

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Spis mere fisk

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Ugens indhold

Uge 28

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 29

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)

Øko Laksefilet med skind i portioner (Salmo salar - Salmonidae)