Man kan ikke få for meget fisk. Pakken indeholder 6 forskellige slags fisk, så du er nødt til at fryse nogle af fiskene til senere brug.
De 5 slags fisk er ferske fileter og herudover indeholder pakken altid 2 stykker af den populære varmrøgede laks fra røgeriet i Skagen.
Se pakkens indhold nedenfor ↓
Slank med fisk indeholder 3 gange fersk fisk á 700 g, 2 gange fersk fisk á 350 g og 2 stk. varmrøget laks.
OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.
Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.
I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.
Kendetegn: Høj mørk filet uden skind
Kendetegn: Høj hvid filet med skind
Kendetegn: Høj orange filet med skind
Kendetegn: Høj orange røget filet med skind
Kendetegn: Bøtte med hakket fiskekød
Kendetegn: Flad hvid/blå filet uden skind
Kendetegn: Høj orange filet med skind
Kendetegn: Høj orange røget filet med skind
Slank med fisk indeholder 3 gange fersk fisk á 700 g, 2 gange fersk fisk á 350 g og 2 stk. varmrøget laks.
OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.
Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.
I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.
Kendetegn: Høj mørk filet uden skind
Kendetegn: Høj hvid filet med skind
Kendetegn: Høj orange filet med skind
Kendetegn: Høj orange røget filet med skind
Kendetegn: Bøtte med hakket fiskekød
Kendetegn: Flad hvid/blå filet uden skind
Kendetegn: Høj orange filet med skind
Kendetegn: Høj orange røget filet med skind