Basis

Du har valgt Basis

Antal personer
2
4
8
Antal dage
1
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 37 kr. pr. kuvert
Fra 160 kr.
Inkl. gratis fragt
Basis, FiskeKasser

I Basispakken får du de mest velkendte danske spisefisk, der er udvalgt i forhold til sæson og kvalitet. Der veksles mellem arter som kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug, ørred, bundgarnsmakrel (sommerspecialitet), hakket fiskekød samt fiskefond og fisk til fiskesuppe. Et par gange i løbet af sæsonen leveres hele flåede rødspætter.

Se pakkens indhold nedenfor ↓

 

Basispakken kan du få i størrelserne ca. 400 g, ca. 600 g og ca. 1.200 g.

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Uge 16

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Uge 17

Langefilet uden skind (Molva molva)

Kassen indeholder

Basispakken kan du få i størrelserne ca. 400 g, ca. 600 g og ca. 1.200 g.

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Råvarerne

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Spis mere fisk

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Ugens indhold

Uge 16

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Uge 17

Langefilet uden skind (Molva molva)