Skagen Classic

Du har valgt Skagen Classic

Antal personer
2
4
Antal dage
1
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 64 kr. pr. kuvert
Fra 200 kr.
Inkl. gratis fragt
Skagen Classic, FiskeKasser

Noget der er godt og velkendt. Det er Skagen Classic, hvor der skiftes mellem fileter af 3 klassiske fiskearter - rødtunge, rødspætte og torsk.

Skagen Classic er således også pakken med den mindste variation.

OBs: I perioder hvor der kan forekomme manglende landinger eller i perioder, hvor fisken gyder og er meget mager, kan vi udskifte de 3 klassikere med beslægtede fiskearter.

Se pakkens indhold nedenfor ↓

Skagen Classic kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Uge 16

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Uge 17

Rødtungefilet uden skind (Microstomus kitt)

Kassen indeholder

Skagen Classic kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

OBS: Du modtager kun fisk og opskrift i fiskepakkerne. Ingen øvrige ingredienser.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Spis mere fisk

Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.

I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.

Ugens indhold

Uge 16

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Uge 17

Rødtungefilet uden skind (Microstomus kitt)