Nulstil dit kodeord



×

Emballage

Skagenfoods emballage til ferske fødevarer er specialudviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Udgangspunktet har været at sikre den bedst mulige opbevaring, idet dette er altafgørende for bevaring af fiskens og øvrige kølevarers kvalitet.

Fisk og øvrige kølevarer opbevares sammen med knust is i emballagen, som herved sikrer en temperatur på 0-2° i minimum 24 timer. Fisk opbevares bedst ved 0-2°. Øvrige kølevarer opbevares fint ved 0-5°.

I den kolde periode af året kan emballagen holde den rette temperatur i flere dage ved opbevaring udenfor. Det afgørende er, at der er is i pakken for at sikre den rette temperatur. 

Sæt eventuelt hele flamingokassen ind i køleskabet, hvis du har plads til det. Så kan isen bl.a. holde fisk opbevaret helt optimalt i op til flere dage.

Fisk pakkes i flamingokassen ved, at der omkring fileterne lægges et stykke pergamentpapir, der beskytter mod udvanding, og i bunden af kassen placeres en sugemåtte, som opsuger alt smeltevandet fra den knuste is. Sugemåtten og flamingokassen kan smides ud som almindeligt husholdningsaffald.

Returtagning af emballage

Vi kan under visse betingelser, tilbyde returtagning af flamingokasser

Ved returtagning af flamingokasser kan buddet som udgangspunkt ikke tage flere kasser med retur end buddet leverer. Dette er af pladsmæssige hensyn.

Returtagning af flamingokasser kræver, at flamingokassen puttes i en klar pose med knude på. Det er et krav fra fødevaremyndighederne. 

Krav til returtagning af flamingokasser

Flamingokasser hvori der har været fisk kan tages retur, når den brugte flamingokasse:

  • er helt tømt for indhold
  • er lagt i en klar plastpose med knude på
  • er sat det samme sted som de nye varer leveres

Læs mere her om flamingo og tips til genbrug

Udskriv siden