0

Coronavirus

Kære alle

Coronavirus er nyt for os allesammen. Og det er klart, at det har afstedkommet mange spørgsmål, gode ideer og henvendelser fra jer. Derfor vil vi også gerne informere om de tiltag, vi har iværksat.

Som en del af landets forsyningskæde har vi et særligt ansvar for at begrænse smittespredningen af Coronavirus og samtidig sikre, at alle kan få ingredienser til deres måltider. Ikke mindst i en situation som denne.

Vi har i de seneste uger og dage skærpet vores retningslinjer løbende, så vi passer endnu bedre på både vores medarbejdere og alle jer, der modtager vores måltidskasser og øvrige varer. Helt generelt har vi fulgt samtlige af myndighedernes anbefalinger og har også været på forkant med egne initiativer.

Vores medarbejdere er vant til at arbejde med en rigtig høj hygiejne i det daglige, og det bliver vi selvfølgelig ved med – både med sprit, håndvask og engangshandsker.

Der sprittes og vaskes således hænder når man kommer, når man går til og fra pauser og når man går til og fra toilet.

Engangshandsker benyttes når man går ind i pakkeriet og der skiftes engangshandsker efter pause og efter toiletbesøg.

Men for at begrænse potentiel smitte endnu mere har vi endvidere lavet nye retningslinjer for, hvor meget afstand vi eksempelvis holder til hinanden, skærpede retningslinjer for adgang til produktionslokalerne, flerholdsskift for at minimere kontakt mellem medarbejdere.

Vi er også løbende i dialog med både myndigheder og eksperter, og samstemmende oplyser de, at det er usandsynligt, at Coronavirus kan smitte via mad. Ligesom det er usandsynligt, at man bliver smittet med Coronavirus ved at røre ved eksempelvis fødevareemballage.

I samarbejde med DAO, som leverer alle vores pakker, er der indført brug af engangshandsker ved hver leveringsadresse. Alle biler har fået udleveret pakker med engangshandsker og indstruks, der sikrer at der ikke bæres smitte mellem leveringsteder. 

I vores afdeling for pakning af fisk bærer alle mundbind.

Vi kommer til at informere løbende, og vi arbejder hårdt på at imødekomme efterspørgslen fra jer alle. 

De bedste hilsner

Betina og Peter