Københavns Kommune

Uge 49 - 2025

Vi er Jeres fiskeleverandør, og vi glæder os til at levere frisk fisk til Jeres børn. 

Basis abonnement.

Levering tirsdag:

MSC kullerfilet uden skind
MSC – C – 52054
Sporbarhed: Kuller (Melanogrammus Aeglefinus)
Fangstområde: Fao. 27.3A Skagerrak
Fangstmetode: Trawl
Fartøj: HM120 Monica Vest
Købt på auktion: 28/11 i Strandby
Pakket: 1/12

Levering onsdag:

MSC kullerfilet uden skind
MSC – C – 52054
Sporbarhed: Kuller (Melanogrammus Aeglefinus)
Fangstområde: Fao. 27.3A Skagerrak
Fangstmetode: Trawl
Fartøj: FN364 Sarah Kajgaard, FN462 Jeanne, FN436 Tove Kajgaard, HM120 Monica Vest
Købt på auktion: 01/12 i Strandby
Pakket: 2/12

 

Udvidet abonnement.

Levering tirsdag:

Det har desværre ikke været muligt at skaffe garn lyssej, derfor modtager du i stedet for MSC kulmulefilet med skind. Vi beklager denne ændring.  
Sporbarhed: Kulmule (Merluccius Merliccius) MSC – C – 52054
Fangstområde: Fao 27.3AN Skagerrak
Fangstmetode: Trawl
Fartøj: FN 462 Jeanne, FN 436 Tove Kajgaard
Landet: Strandby 1/12
Pakket: 1/12

Levering onsdag: 

Det har desværre ikke været muligt at skaffe garn lyssej, derfor modtager du i stedet for MSC kulmulefilet med skind. Vi beklager denne ændring.  
Sporbarhed: Kulmule (Merluccius Merliccius) MSC – C – 52054
Fangstområde: Fao 27.3AN Skagerrak
Fangstmetode: Trawl
Fartøj: FN 462 Jeanne, FN 436 Tove Kajgaard
Landet: Strandby 1/12
Pakket: 2/12 

Ugens opskrift: Stegt lyssej med cremet kartoffelmos, dampet savoykål og estragon

 

Basis abonnement: 

Uge 50: MSC rødspættefilet uden skind
Uge 51: MSC mørksejfilet uden skind
Uge 52: Ingen levering

2026
Uge 1: Ingen levering
Uge 2: DK ASC laks med skind
Uge 3: Hakket fiskekød af msc/vod fanget lange, kuller, kulmule, torsk

Udvidet abonnement: 

Uge 50: MSC mørksejloins uden skind
Uge 51: MSC kullerfilet uden skind
Uge 52: Ingen levering

2026
Uge 1: Ingen levering
Uge 2: DK ASC laks med skind
Uge 3: Vodfanget torskefilet uden skind

Log ind

Du kan afmelde en pakke ved at ringe senest torsdag kl. 16.00 (vedr. levering tirsdag) eller fredag kl. 14.00 (vedr. levering onsdag), eller du kan maile eller benytte din Log ind funktion senest fredag kl. 05.00 (vedr. levering onsdag) eller mandag kl. 05.00 (vedr. levering onsdag) her

Du skal bruge dit kundenummer (telefonnummer) og password i f.m. Log ind. Har du glemt dit password kan dette sendes til dig fra Log ind funktionen.