Københavns Kommune

Uge 20 - 2025

Vi er Jeres fiskeleverandør, og vi glæder os til at levere frisk fisk til Jeres børn. 

Basis abonnement.

Levering tirsdag:

Da der desværre ikke er landet garnfanget lange hertil morgen, vil du modtage rødspætter i stedet for.
MSC rødspættefilet uden skind - MSC – C – 52054
Sporbarhed: Rødspætte (Pleuronectes platessa)
Fangstområde: Fao 27. 3. AN Skagerrak, Fao 27. 3. AS Kattegat
Fangstmetode: Garn, trawl, vod
Fartøj: RS151, FN20, FN164, H84, FN246, FN484, FN81, FN204, Sg17, S249, R177, HG20, HG198, S500, S492, S71, FN220, HV99, FN326, S567, FN131, FN293, O159, R60, FN122, F338, FN226, FN426, O111, S386
Landet: 9/5 i Strandby
Pakket: 12/5

Levering onsdag:

Udvidet abonnement.

Levering tirsdag: 

MSC mørksejfilet uden skind
MSC-C-52054
Sporbarhed: Mørksej (Pollachius Virens)
Fangstområde: Fao 27.3AN Skagerrak
Fangstmetode: Trawl Garn
Fartøj: S 66 Pedit FN 220 Ida Marie FN 326 K. Larsen FN 293 Søren Strandby FN 131 Charlotte P FN 338 Sonjan FN 122 Bella Emil FN 226 Andrea Klitbo HV 99 Anni Dorthe FN 226 Andrea Klitbo FN 436 Tove Kajgaard O 111 Katrine FN 426 Kjølpen
Landet: 9/5
Pakket: 12/5

Levering onsdag: 

 

Ugens opskrift: Thai grøn karry med mørksej og jasminris

 

Basis abonnement: 

Uge 21: MSC Kullerfilet uden skind
Uge 22: MSC rødspætttefilet uden skind
Uge 23: Hakket fiskekød af MSC/vod fanget lange, kuller, kulmule og torsk
Uge 24: MSC mørksejfilet uden skind

Udvidet abonnement: 

Uge 21: MSC kulmulefilet med skind 
Uge 22: Garnfanget lyssejfilet med skind
Uge 23: Garn langefilet uden skind
Uge 24: Vodfanget skærisingfilet uden skind

Log ind

Du kan afmelde en pakke ved at ringe senest torsdag kl. 16.00 (vedr. levering tirsdag) eller fredag kl. 14.00 (vedr. levering onsdag), eller du kan maile eller benytte din Log ind funktion senest fredag kl. 05.00 (vedr. levering onsdag) eller mandag kl. 05.00 (vedr. levering onsdag) her

Du skal bruge dit kundenummer (telefonnummer) og password i f.m. Log ind. Har du glemt dit password kan dette sendes til dig fra Log ind funktionen.