Tilbagekaldelse af markedsføringssamtykke

Hos Skagenfood kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til markedsføring helt eller delvist.

Har du givet samtykke til, per e-mail el. SMS, at modtage markedsføring fra Skagenfood A/S om føde- og drikkevarer, madopskrifter, måltidskasser og dagligvarer, kan du tilbagekalde dit samtykke på hjemmesiden el. i app'en.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke på hjemmesiden skal du gå til "Min Side" og klikker på knappen "Afmeld nyhedsbrev, som illustreret på billedet herunder.

Tilbagekaldelse Af Samtykke Web 1

Ønsker du at tilbage kalde dit samtykke i app'en skal du gå til "Min Side" i app'en hvorefter du klikker på "Min Profil" i øverste højre hjørner, scroller til bunden og klikker på knappen "Afmeld nyhedsbrev", som illustreret på billedet herunder.

Tilbagekaldelse Af Samtykke App V2

 

Har du givet samtykke til, per push notifikationer og beskeder i app'en, at ville modtage markedsføring fra Skagenfood A/S om føde- og drikkevarer, madopskrifter, måltidskasser og dagligvarer og ønsker du at tilbagekalde dit samtykke til dette skal du gå til "Indstillinger" på din mobilenhed hvorefter du klikker på "Notifikationer", klikker på "Skagenfood" og slår "Tillad notifikationer" fra, som illustreret på billedet herunder.

Tilbagekaledelse Af Samtykke Til Push V2 1