0

Dagligvarer - direkte til din hoveddør!

Dagligvarer - direkte til din hoveddør!

Food Market handler om dagligvarer og er først og fremmest et tilbud, der er lavet til dig som abonnent. Det er naturligt for os at udvide vores sortiment med netop dagligvarer, da vi jo leverer måltidskasser og fiskepakker på din adresse i forvejen. Dette muliggør at vi kan tilbyde levering af dagligvarer helt ned til 0 kr. i fragt, hvis du er Ohøj! kunde.

Foodmarket Produkt Detaljevisning (1)

Sortimentet

Food Market tilbyder et spændende sortiment af dagligvarer med fokus på smag, økologi og dansk produktion fra lokale fødevareproducenter. Med Food Market i din App kan du spare en tur i supermarkedet. Kvaliteten er den samme som den du kender fra vores måltidskasser. Vi bestræber os på at have et bredt sortiment, med relativt få varianter i hver kategori. Food Market giver mulighed for, at du nu kan få leveret dagligvarer direkte til din hovedør sammen med din måltidskasse eller fiskepakke. Vi justerer løbende sortimentet, så hvis du savner en af dine favorit dagligvarer, er du meget velkommen til at skrive til foodmarket@skagenfood.dk. Andelen af økologiske fødevarer er fra starten meget høj, faktisk mere end 70% og det må vist være Danmarks rekord i økologiandel i dagligvarer.

Kun tilgængelig på iOS App

Vores nye Food Market er tilgængelig på vores helt nye App, der i første omgang kun er lavet til iOS (dvs. iPhone og iPad). Food Market er altså endnu ikke tilgængeligt på vores hjemmeside eller på vores Android App. Vi forventer at Food Market kommer på vores Android App i løbet af nogle måneder og på selve hjemmesiden forventer vi, at Food Market er klar i løbet af 2021. Download App'en til iOS her

Fragt

Dagligvarer fra Food Market kan leveres sammen med din måltidskasse eller fiskepakke. Eller dagligvarerne kan leveres helt alene. Men det vil være billigere at få leveret sammen med din måltidskasse eller fiskepakke. Vi har 3 fragtrater ved bestilling af dagligvarer fra Food Market:

  • Gratis fragt - Der er altid gratis fragt, hvis du er Ohøj! kunde og får leveret dagligvarer (eller ekstravarer) sammen med din abonnementskasse
  • 15 kr. - Fragten udgør 15 kr., hvis du ikke er Ohøj! kunde og får leveret dagligvarer (eller ekstravarer) sammen med din abonnementskasse
  • 45 kr. - Fragten udgør 45 kr., hvis du får leveret dagligvarer (eller ekstravarer) uden at du samtidig får en abonnementskasse. Dette er uanset om du er Ohøj! kunde

Bestilling og deadlines

Når du har bestilt en ordre af dagligvarer i Food Market, så kan du efterfølgende rette i ordren frem til deadline. Såvel bestilling som redigering af ordren foretages i App’en. Bestilling af dagligvarer fra Food Market sker efter samme deadlines som dem du kender for måltidskasser og fiskepakker. Se deadlines her.

Minimumskøb

Fra start har vi ingen minimumskøb, men fra 1. januar 2021 forventer vi at indføre et minimumskøb på 200 kr. pr. ordre i Food Market.

Friskhed

Vi prioriterer friskhed og råvarekvalitet allerhøjest. Vores ambition er således at have markedets bedste friskhed på mælk, pålæg etc. Vi får leveringer hver dag og fordi vores deadlines typisk ligger 2-3 dage inden levering, så kan vi bestille friske varer hjem til ordre. Dette muliggør den højeste friskhed og mindsker desuden madspild.

Ohøj!

Du er Ohøj! kunde, hvis du indenfor de seneste 6 mdr. har fået min. 10 leveringer eller indenfor de seneste 3 år har modtaget +20 leveringer fra Skagenfood. Du modtager mail når du bliver Ohøj! kunde, og på vores hjemmeside (Min Side) og i vores App (Version 2.0 el. nyere) får du som Ohøj! kunde adgang til et sortiment, hvor priserne er reduceret ekstraordinært. Du kan se ikonet for Ohøj! kunde på hjemmesiden (Min Side) og i vores App (Version 2.0 el. nyere) når du er logget ind. Læs mere om at være Ohøj! kunde her.

Erstatningsvarer

Når du bestiller dagligvarer i Food Market, har du mulighed for at få en vare erstattet, hvis den vare du har bestilt, er udsolgt. Dette fungerer som et tilvalg i app’en, du skal altså selv vælge hvilke varer vi må udskifte. Vi vil altid forsøge at finde en vare af tilsvarende eller bedre kvalitet. Hvis vi erstatter varen med en vare af bedre kvalitet, betaler du selvfølgelig kun for den oprindelige vare.

I tilfælde af, at vi ikke kan levere en vare, vil det blive markeret på den mail som vi sender til dig når vi er færdig med at pakke din ordre. Du vil samtidig kunne se hvilken vare vi har erstattet med.

Bæredygtighed

Vi forsøger at øge andelen af bæredygtig emballage i vores Food Market. Papkassen er lavet af FSC certificeret pap og kan genanvendes og evt. kølepose i papkassen er lavet af genbrugspapir og kan genanvendes. Kølekasser kan knuses og genanvendes indenfor byggeri. Chaufførerne fra DAO tilbyder at tage papkasser og kølekasser med retur, næste gang du skal have leveret. Vi har desuden solceller på flere af vores lastbiler hvilket giver et lille bidrag til mindre CO2.

Download App'en til iOS her