0

600 Kcal. Kassen

Du har valgt 600 Kcal. Kassen

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
3
4
600 Kcal. Kassen, 3 dage/2 pers. -
Rediger
Bekræft
78 kr. pr. kuvert
469 kr.
Inkl. gratis fragt
600 Kcal. Kassen, MåltidsKasser

Vil du gerne spise varieret - og ikke for meget, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet?

600 Kcal. Kassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein. Opskrifterne er sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd

  • 3 eller 4 dage
  • Kassen vil typisk indeholde 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød og eventuelt en vegetarret
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk.

Vi arbejder efter T-modellen, hvor ½ tallerken består af grøntsager/salat, ¼ tallerken består af grove kulhydrater og ¼ tallerken fra proteindelen. 

Hver uge modtager du en måltidskasse fyldt med gode sunde råvarer; knasende sprøde grøntsager, fiberrige kornprodukter, havfriske fisk og magert kød. Opskrifterne er nemme at følge, hurtige at lave og er ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

 

 

 

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: 600 Kcal. Kassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein essentielt.

Med Skagenfoods 600 Kcal. kasse får du nemt overblik over, hvor meget energi og den korrekte sammensætning, der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. Kassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Uge 22

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Salat (IT) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), gulerod (IT) (Kl.l), nektariner (ES) (Kl.ll) og kartofler (ES) (Kl.l)

Hvillingfilet med skind (Merlangius merlangus)

Spinat (IT) (Kl.l), champignons (DK) (Kl.l), blomkål (FR) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), ølandshvedeboller, græsk yoghurt 2%, mayonnaise og kapers

Næringsinfo

Hakket kalv og flæsk

Løg (DK) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), bagekartofler (DK) (Kl.l), æg, rasp og skagen secret krydderi

Næringsinfo

Sous vide gris

Mynte (DK) (Kl.l), pak choy (NL) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), tamari soya, sur-sød chilisauce, peanuts og perlebyg

Næringsinfo

Uge 23

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Kartofler, rød peberfrugt, løg, bladselleri, pankorasp, æg og tomatsugo

Næringsinfo

Hakket oksekød

Gulerod, muskatnød, tomatpassata, sødmælk, friske lasagneplader, MK lasagnekrydderi og pecorino romano

Næringsinfo

Kyllingebryst

Persille, rødløg, spidskål, hvidløg, bulgur, græsk yoghurt 2% og tahin

Næringsinfo

Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius)

Bagekartofler, broccoli, purløg, citron, creme frisk 9%, hasselnøddekerner og kota-ost

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 3 eller 4 dage
  • Kassen vil typisk indeholde 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød og eventuelt en vegetarret
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk.

Vi arbejder efter T-modellen, hvor ½ tallerken består af grøntsager/salat, ¼ tallerken består af grove kulhydrater og ¼ tallerken fra proteindelen. 

Hver uge modtager du en måltidskasse fyldt med gode sunde råvarer; knasende sprøde grøntsager, fiberrige kornprodukter, havfriske fisk og magert kød. Opskrifterne er nemme at følge, hurtige at lave og er ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Diætisten

Anders

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

 

 

 

Kokken

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: 600 Kcal. Kassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Varigt vægttab

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein essentielt.

Med Skagenfoods 600 Kcal. kasse får du nemt overblik over, hvor meget energi og den korrekte sammensætning, der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. Kassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Ugens indhold

Uge 22

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Salat (IT) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), gulerod (IT) (Kl.l), nektariner (ES) (Kl.ll) og kartofler (ES) (Kl.l)

Hvillingfilet med skind (Merlangius merlangus)

Spinat (IT) (Kl.l), champignons (DK) (Kl.l), blomkål (FR) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), ølandshvedeboller, græsk yoghurt 2%, mayonnaise og kapers

Næringsinfo

Hakket kalv og flæsk

Løg (DK) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), bagekartofler (DK) (Kl.l), æg, rasp og skagen secret krydderi

Næringsinfo

Sous vide gris

Mynte (DK) (Kl.l), pak choy (NL) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), tamari soya, sur-sød chilisauce, peanuts og perlebyg

Næringsinfo

Uge 23

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Kartofler, rød peberfrugt, løg, bladselleri, pankorasp, æg og tomatsugo

Næringsinfo

Hakket oksekød

Gulerod, muskatnød, tomatpassata, sødmælk, friske lasagneplader, MK lasagnekrydderi og pecorino romano

Næringsinfo

Kyllingebryst

Persille, rødløg, spidskål, hvidløg, bulgur, græsk yoghurt 2% og tahin

Næringsinfo

Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius)

Bagekartofler, broccoli, purløg, citron, creme frisk 9%, hasselnøddekerner og kota-ost

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere
SLANKERE MED GOD MAD

MK MåltidsKassen

MK MåltidsKassen er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen.

70 kr. pr. kuv.
Se mere
GOD MAD UDEN TILSAT SUKKER

Uden tilsat sukker Kassen

Skagenfood tilbyder nu i samarbejde med Diabetesforeningen og EASIS levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater. Det betyder, at der er udvalgt grove og fiberholdige kulhydrater til de enkelte retter. Et acceptabelt indhold af kulhydrater er individuelt fra person til person og mængden af kulhydrat i opskrifterne vil variere. Ønsker man færre kulhydrater i den enkelte ret, anbefaler vi at man spiser en mindre portion ris, pasta, brød eller kartofler. Måltidskassen sikrer en høj kvalitet kombineret med ingredienser uden tilsat sukker, og så medfølger der en kalorieberegning pr. person.

62 kr. pr. kuv.
Se mere