600 Kcal. Kassen

Du har valgt 600 Kcal. Kassen

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
3
4
600 Kcal. Kassen, 3 dage/2 pers. -
Rediger
Bekræft
78 kr. pr. kuvert
469 kr.
Inkl. gratis fragt
600 Kcal. Kassen, MåltidsKasser

600 Kcal. Kassen er til dig, som ønsker et kcal. indtag på 500-600 kcal. og spise efter T-modellen (½ tallerken grønt, ¼ tallerken grove kulhydrater og ¼ tallerken protein) uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Kassen indeholder fisk-, kød- og vegetarretter.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. 

  • 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød og evt. en vegetarret
  • Max 30 min. tilberedning
  • 120-130 g fisk pr. person (ASC laks 120 g) og 120-130 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Opskrifterne er nemme at følge og udviklet af kok Anders Kvorning og ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd
  • Vores kcal. beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen
  • Fås til 1-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag og alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarer

Anders

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

 

 

 

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: 600 Kcal. Kassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein er essentiel.

Med Skagenfoods 600 Kcal. kasse får du nemt overblik over, hvor meget energi der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. Kassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Vores beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen af måltidskassen.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Uge 9

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Palmekål (IT) (Kl.l), mukimame (bælgede edamamebønner), sød chilisauce, fuldkornsnudler, cashewnødder og tamari soya

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerod (DK) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), grønkål (ES) (Kl.l), fregola sarda, boúillon, tomatpassata og bøllingsø ost

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerod (EDKS) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), ristet sesamolie, perlespelt og fiskesauce

Næringsinfo

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rodfrugter (gulerødder, pastinakker eller rødbeder) (DK) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), gnocchi og flødeost naturel

Næringsinfo

Uge 10

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kinaradise, gulerod, thai basilikum, citron, hvidløg, nudler, sriracha sauce, tørrede abrikoser og nam pla fiskesauce

Næringsinfo

Grisekød i strimler

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød peberfrugt, løg, gulerod, cherry- eller blommetomater, pitabrød og bøllingsø ost

Næringsinfo

Rød suppe

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Butternut squash, løg, hvidløg, ingefær, rød karrypasta, ristet sesamolie, primitivo surdejsbolle med fuldkorn, tamari soya sauce og chorizo picante

Næringsinfo

Rød dahl med rejer (Pandalus borealis)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Aubergine, fennikel, løg, hvidløg, røde linser, flåede tomater, græsk linsesuppe krydderi, solsikkekerner

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød og evt. en vegetarret
  • Max 30 min. tilberedning
  • 120-130 g fisk pr. person (ASC laks 120 g) og 120-130 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Opskrifterne er nemme at følge og udviklet af kok Anders Kvorning og ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd
  • Vores kcal. beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen
  • Fås til 1-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag og alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarer
Diætisten

Anders

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.

Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.

 

 

 

 

Kokken

Anders

Anders er kok på følgende MåltidsKasser: 600 Kcal. Kassen.

Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.

Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.

Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›

Varigt vægttab

Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein er essentiel.

Med Skagenfoods 600 Kcal. kasse får du nemt overblik over, hvor meget energi der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. Kassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.

Vores beregninger er så præcise som muligt, men der kan være tilfælde, hvor fødevarer ikke er nøjagtig ens i størrelse og vægt, hvorfor der kan være  afvigelser i næringsberegningen af måltidskassen.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Ugens indhold

Uge 9

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Palmekål (IT) (Kl.l), mukimame (bælgede edamamebønner), sød chilisauce, fuldkornsnudler, cashewnødder og tamari soya

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerod (DK) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), grønkål (ES) (Kl.l), fregola sarda, boúillon, tomatpassata og bøllingsø ost

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerod (EDKS) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), ristet sesamolie, perlespelt og fiskesauce

Næringsinfo

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rodfrugter (gulerødder, pastinakker eller rødbeder) (DK) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), gnocchi og flødeost naturel

Næringsinfo

Uge 10

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kinaradise, gulerod, thai basilikum, citron, hvidløg, nudler, sriracha sauce, tørrede abrikoser og nam pla fiskesauce

Næringsinfo

Grisekød i strimler

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød peberfrugt, løg, gulerod, cherry- eller blommetomater, pitabrød og bøllingsø ost

Næringsinfo

Rød suppe

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Butternut squash, løg, hvidløg, ingefær, rød karrypasta, ristet sesamolie, primitivo surdejsbolle med fuldkorn, tamari soya sauce og chorizo picante

Næringsinfo

Rød dahl med rejer (Pandalus borealis)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Aubergine, fennikel, løg, hvidløg, røde linser, flåede tomater, græsk linsesuppe krydderi, solsikkekerner

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere

MK MåltidsKassen

Grønne, smagfulde og proteinrige måltider med fokus på Michelle Kristensens kostsprincipper.

70 kr. pr. kuv.
Se mere

Uden tilsat sukker Kassen

Spis efter Diabetesforeningens principper om grønt, sundt fedt, gode kulhydrater og ingen sukker. Udarbejdet med Diabetesforeningen og EASIS.

62 kr. pr. kuv.
Se mere