0

MK MåltidsKassen

Du har valgt MK MåltidsKassen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4
MK MåltidsKassen 3 d/2 p -
Rediger
Bekræft
84 kr. pr. kuvert
506 kr.
Inkl. gratis fragt
MK MåltidsKassen, MåltidsKasser

MK-måltidskasserne er udarbejdet i samarbejde mellem Skagenfood og Michelle Kristensen. Med måltidskasserne får du leveret et aftensmåltid lige til døren, hvor retternes fokus på grøntsager, protein og god smag ikke går på kompromis med hverken kvaliteten af råvarerne eller portionsstørrelserne.

NYHED: Nu kan du også få MK måltidskassen (3 dage/2 personer) + 1 glas af Michelle Kristensens færdiglavet mad på glas.

SLANKERE MED GOD MAD

600 Kcal. Kassen

Vil du gerne spise varieret - og ikke for meget, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet? 600 Kcal. Kassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid.

61 kr. pr. kuv.
Se mere
GOD MAD UDEN TILSAT SUKKER

Uden tilsat sukker Kassen

Skagenfood tilbyder nu i samarbejde med Diabetesforeningen og EASIS levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater.

62 kr. pr. kuv.
Se mere

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere
  • 3 eller 4 dage
  • Kassen vil typisk indeholde 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød eller vegetarret
  • Alle råvarer følger med til dagens aftensmåltid
  • Ca. 20-35 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk og økologisk
  • Kylling er dansk, men ikke økologisk
  • Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks vil være ASC - som er den bæredygtige variant af laksen.

Med MK's opskrifter får du leveret et aftensmåltid, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag. Uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten af råvarerne eller portionsstørrelserne. Du får masser af knasende sprøde grøntsager, havfriske fisk og magert kød.

Opskrifterne er nemme at følge og hurtige at lave. Vær opmærksom på, at opskrifterne kører i 9 ugers loop.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), honning og olie. 

Michelle Kristensen

MK måltidskasserne er udarbejdet i samarbejde mellem Skagenfood og Michelle Kristensen. 

Michelle Kristensen er et kendt ansigt og har blandt andet jævnligt deltaget som fast ekspert på Go’ Morgen Danmark gennem de sidste 8 år. Her har hendes ønske været at udbrede sit budskab om, at livet er for kort til kedelige måltider og sultne maver, og at man med relativt enkelte greb kan spise måltider med magret kød og masser af grønt uden at gå på komprimis med den gode smag og en fyldt mave.

Michelle Kristensen har i løbet af de seneste 10 år udviklet mere end 1000 opskrifter. MK’s opskrift på skyrboller har stadig førstepladsen som den mest populære. Fælles for MK's opskrifter er, at de er nemme og hurtige. Michelle har som mål, at opskrifterne skal tilfredsstille både krop og hjerne, og give dig lyst til at prøve ting af og bytte råvarer ud, så du selv bliver en ørn i et køkken, hvis det er dit mål. 

MK MåltidsKassen indeholder aftensmadsmåltider, som alle er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Måltiderne har til formål at gøre de grøntsagsfyldte måltider let tilgængelige.

For dig betyder det, at du kan gøre den travle hverdag lidt lettere med en måltidskasseløsning, hvor du ikke behøver at tænke over, om du nu får grøntsager eller protein – det har vi nemlig sørget for via de valgte ingredienser og råvarer. Og smagen – ja den håber vi, at du er enig i, er i top! 

Uge 5

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Citron, broccoli, rød peberfrugt, agurk og æg

Næringsinfo

Hakket gris

Blandede rodfrugter, løg, hvidløg, agurk, mynte, æg, hytteost, tørret timian, bacon i skiver og græsk yoghurt 10%

Næringsinfo

Kyllingebryst i strimler

Løg, hvidløg, spinat, broccoli, basilikumpesto, creme fraiche 38% og urtebouillon

Næringsinfo

Rodfrugtomelet

Rødbeder, søde kartofler, Rucola-salat, gulerødder, rød chilipeber, røde kidneybønner, æg og kota-ost

Næringsinfo

Uge 6

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Jordskokker (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), syrligt spiseæble (DE) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l) og græskarkerner

Næringsinfo

Kyllingebryst

Hvidløg (ES) (Kl.ll), rød chilipeber (ES) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), æble (DE) (kl.ll), spidskål (ES) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), stærk paprika, tomatpuré, tamari/soya, græsk yoghurt 10% og mayonnaise

Næringsinfo

Hakket oksekød

Løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), broccoli (IT) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), MK lasagnekrydderi, tomatpuré, hakkede tomater, mornaysovs og muskatnød

Næringsinfo

Vegetarisk thai curry

Løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), broccoli (IT) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), ingefær (PERU) (Kl.l), koriander (ES) (Kl.l), kikærter, tamari/soya, rød curry paste og kokosmælk

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 3 eller 4 dage
  • Kassen vil typisk indeholde 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød eller vegetarret
  • Alle råvarer følger med til dagens aftensmåltid
  • Ca. 20-35 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk og økologisk
  • Kylling er dansk, men ikke økologisk
  • Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks vil være ASC - som er den bæredygtige variant af laksen.

Med MK's opskrifter får du leveret et aftensmåltid, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag. Uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten af råvarerne eller portionsstørrelserne. Du får masser af knasende sprøde grøntsager, havfriske fisk og magert kød.

Opskrifterne er nemme at følge og hurtige at lave. Vær opmærksom på, at opskrifterne kører i 9 ugers loop.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), honning og olie. 

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

MK måltidskasserne er udarbejdet i samarbejde mellem Skagenfood og Michelle Kristensen. 

Michelle Kristensen er et kendt ansigt og har blandt andet jævnligt deltaget som fast ekspert på Go’ Morgen Danmark gennem de sidste 8 år. Her har hendes ønske været at udbrede sit budskab om, at livet er for kort til kedelige måltider og sultne maver, og at man med relativt enkelte greb kan spise måltider med magret kød og masser af grønt uden at gå på komprimis med den gode smag og en fyldt mave.

Michelle Kristensen har i løbet af de seneste 10 år udviklet mere end 1000 opskrifter. MK’s opskrift på skyrboller har stadig førstepladsen som den mest populære. Fælles for MK's opskrifter er, at de er nemme og hurtige. Michelle har som mål, at opskrifterne skal tilfredsstille både krop og hjerne, og give dig lyst til at prøve ting af og bytte råvarer ud, så du selv bliver en ørn i et køkken, hvis det er dit mål. 

Maden

MK MåltidsKassen indeholder aftensmadsmåltider, som alle er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Måltiderne har til formål at gøre de grøntsagsfyldte måltider let tilgængelige.

For dig betyder det, at du kan gøre den travle hverdag lidt lettere med en måltidskasseløsning, hvor du ikke behøver at tænke over, om du nu får grøntsager eller protein – det har vi nemlig sørget for via de valgte ingredienser og råvarer. Og smagen – ja den håber vi, at du er enig i, er i top! 

Ugens indhold

Uge 5

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Citron, broccoli, rød peberfrugt, agurk og æg

Næringsinfo

Hakket gris

Blandede rodfrugter, løg, hvidløg, agurk, mynte, æg, hytteost, tørret timian, bacon i skiver og græsk yoghurt 10%

Næringsinfo

Kyllingebryst i strimler

Løg, hvidløg, spinat, broccoli, basilikumpesto, creme fraiche 38% og urtebouillon

Næringsinfo

Rodfrugtomelet

Rødbeder, søde kartofler, Rucola-salat, gulerødder, rød chilipeber, røde kidneybønner, æg og kota-ost

Næringsinfo

Uge 6

ASC laksefilet med skind (Salmo salar - Salmonidae)

Jordskokker (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), syrligt spiseæble (DE) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l) og græskarkerner

Næringsinfo

Kyllingebryst

Hvidløg (ES) (Kl.ll), rød chilipeber (ES) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), æble (DE) (kl.ll), spidskål (ES) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), stærk paprika, tomatpuré, tamari/soya, græsk yoghurt 10% og mayonnaise

Næringsinfo

Hakket oksekød

Løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), broccoli (IT) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), MK lasagnekrydderi, tomatpuré, hakkede tomater, mornaysovs og muskatnød

Næringsinfo

Vegetarisk thai curry

Løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), broccoli (IT) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), ingefær (PERU) (Kl.l), koriander (ES) (Kl.l), kikærter, tamari/soya, rød curry paste og kokosmælk

Næringsinfo