0

PescetarKassen

PescetarKassen
SKØNNE FISKE- OG VEGETAR-RETTER

Måltider med fisk og vegetarretter. 2 dage med fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. Det er sund fornuft. Opskrifterne er lavet af kokkene Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge er passionerede om den gode smagsoplevelse.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Ca. 20-30 min 309 kr. / 103 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 20-30 min 434 kr. / 72 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 20-30 min 535 kr. / 59 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 20-30 min 628 kr. / 52 kr. pr. kuvert.
Bestil

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Med PescetarKassen følger du De officielle Kostråd, der bl.a. anbefaler at vi skal spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret. Samtidig undgår du proteinkilder med høje klimaaftryk, såsom oksekød m.v. Se bl.a. Landbrugsstyrelsens opgørelse over fødevarernes klimaaftryk. Oksekød "koster" således 13,9 kg. CO2 pr. kg. Mens filet af torsk til sammenligning "koster" 2,8 kg. CO2 pr. kg.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Uge 29

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (DK) (Kl.l), nektariner (IT) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), zaatar og pecorino

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Peberfrugter (ES) (Kl.l), chili (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), rasp, valnøddekerner, spidskommen og pizzakugler

Stegt sommerkål

Basilikum (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), sommerkål (DK) (Kl.l), tahin, kikærter (dåse), kærnemælk og cashewnødder

Uge 30

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Spinat (NL), zittauerløg (DK), citron (ES), hvidløg (ES), rosiner, freekeh, pinjekerner, græsk yoghurt og grünkern

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Broccoli (DK), forårsløg (DK), hvidløg (ES), citron (ES), parmesan og gnocchi

Blomkål/polenta

Blomkål (DK), majskolber (ES), citron (ES), portobellosvampe (NL), polentamel og pecorino

Kassen indeholder

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Med PescetarKassen følger du De officielle Kostråd, der bl.a. anbefaler at vi skal spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret. Samtidig undgår du proteinkilder med høje klimaaftryk, såsom oksekød m.v. Se bl.a. Landbrugsstyrelsens opgørelse over fødevarernes klimaaftryk. Oksekød "koster" således 13,9 kg. CO2 pr. kg. Mens filet af torsk til sammenligning "koster" 2,8 kg. CO2 pr. kg.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Ugens indhold

Uge 29

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (DK) (Kl.l), nektariner (IT) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), zaatar og pecorino

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Peberfrugter (ES) (Kl.l), chili (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), rasp, valnøddekerner, spidskommen og pizzakugler

Stegt sommerkål

Basilikum (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), sommerkål (DK) (Kl.l), tahin, kikærter (dåse), kærnemælk og cashewnødder

Uge 30

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Spinat (NL), zittauerløg (DK), citron (ES), hvidløg (ES), rosiner, freekeh, pinjekerner, græsk yoghurt og grünkern

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Broccoli (DK), forårsløg (DK), hvidløg (ES), citron (ES), parmesan og gnocchi

Blomkål/polenta

Blomkål (DK), majskolber (ES), citron (ES), portobellosvampe (NL), polentamel og pecorino