0

Pescetar Måltidskassen

Pescetar Måltidskassen, MåltidsKasser
SKØNNE FISKE- OG VEGETAR-RETTER

Måltider med fisk og vegetarretter. 2 dage med fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. Det er sund fornuft. Opskrifterne er lavet af kokkene Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge er passionerede om den gode smagsoplevelse.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Ca. 20-30 min 309 kr. / 103 kr. pr. kuvert
Bestil
2 3 Ca. 20-30 min 434 kr. / 72 kr. pr. kuvert
Bestil
3 3 Ca. 20-30 min 535 kr. / 59 kr. pr. kuvert
Bestil
4 3 Ca. 20-30 min 628 kr. / 52 kr. pr. kuvert
Bestil

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Med PescetarKassen følger du De officielle Kostråd, der bl.a. anbefaler at vi skal spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret. Samtidig undgår du proteinkilder med høje klimaaftryk, såsom oksekød m.v. Se bl.a. Landbrugsstyrelsens opgørelse over fødevarernes klimaaftryk. Oksekød "koster" således 13,9 kg. CO2 pr. kg. Mens filet af torsk til sammenligning "koster" 2,8 kg. CO2 pr. kg.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter NøhrPeter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 46

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Violet glaskål (FR) (Kl.ll), rødløg (DK) (Kl.l), skalotteløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), chili (ES) (Kl.l), urtebouillon, rasp, japansk katsu karry og sushiris

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Aubergine (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.ll), hvidløg (ES) (Kl.ll), koriander (MA) (Kl.l), tahin, baba ganoush, sorghum og pizzakugler

Tikka Curry

Champignoner (NL) (Kl.l), broccoli (IT) (Kl.l), koriander (MA) (Kl.l), tikka masala curry paste, kikærter (dåse), kokosmælk, æg og ris

Uge 47

Langefilet uden skind (Molva molva)

Palmekål (DK), rødløg (DK), citron (IT), skalotteløg (NL), hvidløg (ES), ingefær (BR), hakkede tomater (dåse), murgh makhani krydderi, fløde og quinoa

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Citron (IT), hvidløg (ES), peberfrugter (ES/NL), rosmarin (MA), persille (DK) , romesco krydderi, Skagenfood ketchup og gnocchi

Gratineret rigatoni

Aubergine (ES), løg (DK), squash (ES), røget paprika, rasp, mozzarella, hakkede tomater (dåse) og rigatoni

Kassen indeholder

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Med PescetarKassen følger du De officielle Kostråd, der bl.a. anbefaler at vi skal spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret. Samtidig undgår du proteinkilder med høje klimaaftryk, såsom oksekød m.v. Se bl.a. Landbrugsstyrelsens opgørelse over fødevarernes klimaaftryk. Oksekød "koster" således 13,9 kg. CO2 pr. kg. Mens filet af torsk til sammenligning "koster" 2,8 kg. CO2 pr. kg.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Huskokken Jacob

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Kokken

Peter NøhrPeter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold