Pescetar Måltidskassen

Du har valgt Pescetar Måltidskassen

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
3
PescetarKassen, 3 dage/2 pers. -
Rediger
Bekræft
88 kr. pr. kuvert
530 kr.
Inkl. gratis fragt
Pescetar Måltidskassen, MåltidsKasser

Pescetar Måltidskassen er til dig, som ønsker at spise frisk fisk og grøntsager. Måltidskassen indeholder klassiske og nye opskrifter med fokus på den gode smag. Kassen indeholder altid to fiskeretter og en vegetarisk ret.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

 

  • 2 måltider med fisk og 1 vegetarret
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 150 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende fiskemåltider udviklet af huskok Jacob Dahl og spændende grønne vegetarret af kok Peter Nøhr
  • Fås til 1-4 personer i 3 dage
  • Leveres tirsdag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være ASC eller økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter NøhrPeter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 50

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Søde kartofler (ES) (Kl.l), spidskål (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), hummus krydderiblanding, tahin og yoghurt naturel

Næringsinfo

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius) / Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Broccoli (ES) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), røde æbler (DE) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), quinoa, mandler og pecorino romano

Næringsinfo

Pasta

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Østershatte (NL) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), tagliatelle pasta og fløde 38 %

Næringsinfo

Uge 51

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius) / Hvillingfilet med skind (Merlangius merlangus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Skalotteløg (FR) (Kl.l), skorzonerrødder (DK) (Kl.l), salvie (ES) (Kl.l), bavnehøj ost, risottoris, hasselnødder, tomatsugo og creme fraiche 38%

Næringsinfo

Langefilet uden skind (Molva molva)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rosenkål (ES) (Kl.l), æble (DK) (Kl.l), skalotteløg (FR) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), fløde 38%, madraskarry, rasp, basmatiris og kokosmel

Næringsinfo

Svampesuppe

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), porre (DK) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), timian (ES) (Kl.l), primitivo surdejsbolle, fløde 38% og grøntsagsbouillon

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 2 måltider med fisk og 1 vegetarret
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 150 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende fiskemåltider udviklet af huskok Jacob Dahl og spændende grønne vegetarret af kok Peter Nøhr
  • Fås til 1-4 personer i 3 dage
  • Leveres tirsdag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være ASC eller økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Huskokken Jacob

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Kokken

Peter NøhrPeter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 50

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Søde kartofler (ES) (Kl.l), spidskål (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), hummus krydderiblanding, tahin og yoghurt naturel

Næringsinfo

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius) / Lyssejfilet med skind (Pollachius pollachius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Broccoli (ES) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), røde æbler (DE) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), quinoa, mandler og pecorino romano

Næringsinfo

Pasta

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Østershatte (NL) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), tagliatelle pasta og fløde 38 %

Næringsinfo

Uge 51

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius) / Hvillingfilet med skind (Merlangius merlangus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Skalotteløg (FR) (Kl.l), skorzonerrødder (DK) (Kl.l), salvie (ES) (Kl.l), bavnehøj ost, risottoris, hasselnødder, tomatsugo og creme fraiche 38%

Næringsinfo

Langefilet uden skind (Molva molva)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rosenkål (ES) (Kl.l), æble (DK) (Kl.l), skalotteløg (FR) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), fløde 38%, madraskarry, rasp, basmatiris og kokosmel

Næringsinfo

Svampesuppe

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), porre (DK) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), timian (ES) (Kl.l), primitivo surdejsbolle, fløde 38% og grøntsagsbouillon

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere
100% økologi

Ekstra Grøn hverdag - Måltidskassen

Til dig der ønsker en mere grøn livsstil med friskfanget fisk, mindre kød og 100% økologi. Hurtige måltider uden kompromis. Måltidskassen indeholder smagfulde og mættende måltider med 600-900 kcal pr. pers.

63 kr. pr. kuv.
Se mere