0

PescetarKassen

PescetarKassen
SKØNNE FISKE- OG VEGETAR-RETTER

Måltider med fisk og vegetarretter. 2 dage med fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. Det er både sundt og særligt klimavenligt. Opskrifterne er lavet af kokkene Jacob Dahl og Peter Nøhr, der begge er passionerede om den gode smagsoplevelse.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Ca. 20-30 min 309 kr. / 103 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 20-30 min 434 kr. / 72 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 20-30 min 535 kr. / 59 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 20-30 min 628 kr. / 52 kr. pr. kuvert.
Bestil

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Uge 26

Isingfilet/skærisingfilet uden skind (Limanda limanda/Glyptocephalus cynoglossus)

Vandmelon (ES) (Kl.I), forårsløg (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), brøndkarse (DK) (Kl.I), feta og grünkern

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus)

Forårsløg (DK) (Kl.I), hvidløg (ES) (Kl.I), timian (NL) (Kl.I), rødløg (EG) (Kl.I), parmesan og trofie pasta

Polenta

Peberfrugt (NL) (Kl.I), squash (ES) (Kl.I), fennikel (DK) (Kl.I), gulerødder (ES) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), oregano (DK) (Kl.I), parmesan, oliven og polentamel

Uge 27

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus)

Blomkål (DK), citron (IT), ærteskud (DK), ærter (DK), rasp, hasselnøddekerner og bulgur

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius )

Bladselleri (DK), æbler (DE), rucola (DK), citron (IT), kartofler (DK), gulerødder (ES), dukkah, rasp, græsk yoghurt og parmesan

Rødbeder

Rødbeder (ES), rucola (DK), lime (PE), bladselleri (DK), harissa, valnøddekerner, feta og pizzakugler

Kassen indeholder

Jacob Dahl er mester i at lave fantastiske retter med fisk og Peter Nøhr speciale er de spændende grønne vegetarretter.

PescetarKassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 2 måltider med fisk + 1 grønt vegetar måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Pivfriske fisk – primært fra danske farvande
  • 100% økolologisk grønt
  • 150 g fisk pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Ugens indhold

Uge 26

Isingfilet/skærisingfilet uden skind (Limanda limanda/Glyptocephalus cynoglossus)

Vandmelon (ES) (Kl.I), forårsløg (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), brøndkarse (DK) (Kl.I), feta og grünkern

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus)

Forårsløg (DK) (Kl.I), hvidløg (ES) (Kl.I), timian (NL) (Kl.I), rødløg (EG) (Kl.I), parmesan og trofie pasta

Polenta

Peberfrugt (NL) (Kl.I), squash (ES) (Kl.I), fennikel (DK) (Kl.I), gulerødder (ES) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), oregano (DK) (Kl.I), parmesan, oliven og polentamel

Uge 27

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus)

Blomkål (DK), citron (IT), ærteskud (DK), ærter (DK), rasp, hasselnøddekerner og bulgur

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius )

Bladselleri (DK), æbler (DE), rucola (DK), citron (IT), kartofler (DK), gulerødder (ES), dukkah, rasp, græsk yoghurt og parmesan

Rødbeder

Rødbeder (ES), rucola (DK), lime (PE), bladselleri (DK), harissa, valnøddekerner, feta og pizzakugler