Skagenfood tilbyder nu i samarbejde med Diabetesforeningen og EASIS levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater. Det betyder, at der er udvalgt grove og fiberholdige kulhydrater til de enkelte retter. Et acceptabelt indhold af kulhydrater er individuelt fra person til person og mængden af kulhydrat i opskrifterne vil variere. Ønsker man færre kulhydrater i den enkelte ret, anbefaler vi at man spiser en mindre portion ris, pasta, brød eller kartofler. Måltidskassen sikrer en høj kvalitet kombineret med ingredienser uden tilsat sukker, og så medfølger der en kalorieberegning pr. person.
Samtidig støtter du diabetessagen, for hver solgte måltidskasse doneres der nemlig 2 kr. til Diabetesforeningens arbejde.
Du kan vælge kassen til 2 eller 3 personer og herudover indeholder kassen:
Opskrifterne er udarbejdet af Skagenfoods kokke i samarbejde med EASIS. Og de kører i loop med 7 ugers interval. Der kommer nye opskrifter 3 gange årligt.
Under udviklingen har der været fokus på variation, smag og selvfølgelig sikring af, at ingen ingredienser indeholder tilsat sukker.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, mel, æg (til panering) og olie.
Skagenfood tilbyder nu i samarbejde med Diabetesforeningen og EASIS levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater. Det betyder, at der er udvalgt grove og fiberholdige kulhydrater til de enkelte retter. Et acceptabelt indhold af kulhydrater er individuelt fra person til person og mængden af kulhydrat i opskrifterne vil variere. Ønsker man færre kulhydrater i den enkelte ret, anbefaler vi at man spiser en mindre portion ris, pasta, brød eller kartofler. Måltidskassen sikrer en høj kvalitet kombineret med ingredienser uden tilsat sukker, og så medfølger der en kalorieberegning pr. person.
Oregano, tomater, agurk, rødløg, chaat masala-krydderi, kikærter, yoghurt naturel 0,5 % og sesamfrø
Jordskokker, rødløg, æble, spidskål, citron, solsikkekerner og sous vide, mør grisenakke
Squash, aubergine, løg, hvidløg, hjertesalat, limefrugt, avokado, sorte bønner, tomatpuré, mexicansk krydderiblanding og yoghurt naturel 0,5%
Spidskål, citron, agurk, tomatpuré, vindaloo krydderi, fuldkornsris og græsk yoghurt 10%
Spidskål, avokado, tomater, purløg, citron og fuldkornsbulgur
Hvidløg, løg, gulerødder, spidskål, skagenfood tomatsugo, italiensk kødbollekrydderi og parmesan
Løg, jordskokker, citron, bredbladet persille, brune ris og krystal karl
Babyspinat, blomkål, citron, skalotteløg, purløg, rigatoni af kikærtemel og fløde 9%
Du kan vælge kassen til 2 eller 3 personer og herudover indeholder kassen:
Opskrifterne er udarbejdet af Skagenfoods kokke i samarbejde med EASIS. Og de kører i loop med 7 ugers interval. Der kommer nye opskrifter 3 gange årligt.
Under udviklingen har der været fokus på variation, smag og selvfølgelig sikring af, at ingen ingredienser indeholder tilsat sukker.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, mel, æg (til panering) og olie.
Skagenfood tilbyder nu i samarbejde med Diabetesforeningen og EASIS levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater. Det betyder, at der er udvalgt grove og fiberholdige kulhydrater til de enkelte retter. Et acceptabelt indhold af kulhydrater er individuelt fra person til person og mængden af kulhydrat i opskrifterne vil variere. Ønsker man færre kulhydrater i den enkelte ret, anbefaler vi at man spiser en mindre portion ris, pasta, brød eller kartofler. Måltidskassen sikrer en høj kvalitet kombineret med ingredienser uden tilsat sukker, og så medfølger der en kalorieberegning pr. person.
Oregano, tomater, agurk, rødløg, chaat masala-krydderi, kikærter, yoghurt naturel 0,5 % og sesamfrø
Jordskokker, rødløg, æble, spidskål, citron, solsikkekerner og sous vide, mør grisenakke
Squash, aubergine, løg, hvidløg, hjertesalat, limefrugt, avokado, sorte bønner, tomatpuré, mexicansk krydderiblanding og yoghurt naturel 0,5%
Spidskål, citron, agurk, tomatpuré, vindaloo krydderi, fuldkornsris og græsk yoghurt 10%
Spidskål, avokado, tomater, purløg, citron og fuldkornsbulgur
Hvidløg, løg, gulerødder, spidskål, skagenfood tomatsugo, italiensk kødbollekrydderi og parmesan
Løg, jordskokker, citron, bredbladet persille, brune ris og krystal karl
Babyspinat, blomkål, citron, skalotteløg, purløg, rigatoni af kikærtemel og fløde 9%